Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 PARK Hotel Athens

Δροσιά Καρδάση

Συμμετέχει σε πάνελ

Υποδιευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Όμιλος Interamerican

Δροσιά Καρδάση
Δροσιά Καρδάση

Η Δροσιά Καρδάση είναι μέλος του Ομίλου Εταιριών Interamerican από το 1990 μέχρι σήμερα, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα.

Από το 2010 είναι Υποδιευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού. Προσλήφθηκε στην Interamerican το 1990. Μέχρι το 2004 εργάσθηκε στην Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing ως υπεύθυνη σε διάφορα τμήματα όπως Στατιστικής & Παραγωγικών στοιχείων, Οργάνωσης Εκδηλώσεων & Συνεδρίων Δικτύων Πωλήσεων, Επικοινωνίας Δικτύων Πωλήσεων καθώς και στο Τμήμα Εσωτερικής Επικοινωνίας. Το 2004 ανέλαβε το συντονισμό έργων (Project Office) στο Γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το 2006 μετακινήθηκε στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού όπου εργάσθηκε ως υπεύθυνη Ανάπτυξης Προσωπικού.

Σπούδασε Marketing Management και έχει ολοκληρώσει μεταξύ άλλων επαγγελματικά προγράμματα στο INSEAD Business School και στο Edinburgh Business School (EBS). Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδος σε θέματα management, human resources, πωλήσεις, marketing και επικοινωνίας.

Ομιλητές

Daniel Gueguen Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στο European Lobbying, σημαντικότατος αρθρογράφος του Ευρωπαϊκού πολιτικού τύπου, πετυχημένος συγγραφέας τα βιβλία του οποίου έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, διακεκριμένος καθηγητής σε πανεπιστήμια, o Daniel Gueguen έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του Corporate Lobbying.
Tom Spencer Επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, πολιτικός, ακτιβιστής, συγγραφέας. Στην πολυετή και πολύπλευρη καριέρα του, ο βρετανός Tom Spencer έχει συνθέσει γνώση και εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ως διαφημιστής, εργάσθηκε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες πολιτικές και προϊοντικές καμπάνιες, όπως το «Britain in Europe» του 1975 και η καμπάνια της «Guinness» για την J Walter Thompson. Ως πολιτικός, υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επί σειρά ετών. Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Foreign Affairs, Human Rights και Defence Policy του Ευρωκοινοβουλίου.
Γρηγόρης Αντωνιάδης Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι μέλος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS S.A. από το 1984, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του National Communications και Media Director καθώς επίσης κατέχει και τον τίτλο του Vice President στο Συμβούλιο της εταιρίας. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος).
Παναγιώτης Βεργής Από το 2008 εργάζεται στο τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων της Coca-Cola Hellenic, το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο από αναγνωρισμένους φορείς όπως το Institutional Investor magazine, EXTEL-Thomson και η Capital Link.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team