Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 PARK Hotel Athens

Tom Spencer

Executive Director of the European Centre for Public Affairs

Tom Spencer
Tom Spencer

Ο Tom Spencer είναι Executive Director του European Centre of Public Affairs και Visiting Professor Public Affairs, στα Πανεπιστήμια Brunel και Chester. Είναι επίσης μέλος του Professional Practice Panel της EPACA (European Public Affairs Consultancies Association). Έχει εργασθεί για την Peat Marwick Mitchell & Co και μεταξύ άλλων ήταν Assistant Director στην καμπάνια «Britain in Europe» το 1975. Έχει δουλέψει για την Γερουσία των ΗΠΑ και στη συνέχεια συνεργάσθηκε με την J Walter Thompson & Co, όπου ήταν υπεύθυνος για την καμπάνια της Guinness. Από το 1984 ως το 1989 ήταν Associate Dean του Templeton College Oxford και ιδρυτικό μέλος και Executive Director του European Centre for Public Affairs από το 1987 ως το 1989.

Υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 1979 ως το 1984 και από το 1989 ως το 1999. Ήταν Πρόεδρος των Συντηρητικών στο Ευρωκοινοβούλιο (Βρετανικός Τομέας του European People’s Party Group) 1994-97 και Πρόεδρος του EP-Czech Joint Parliamentary Committee για την ίδια περίοδο. Από το 1997 ως το 1999 ήταν Πρόεδρος του European Parliament's Committee για Foreign Affairs, Human Rights και Defence Policy. Ως αφοσιωμένος οικολόγος, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Globe International (Global Legislators Organisation for a Balanced Environment). Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Counterpart Europe, ενός NGO με δράση σε 60 χώρες. Υπήρξε Επίτροπος της Επιτροπής για την Παγκοσμιοποίηση και Visiting Professor σε Global Governance στο Πανεπιστήμιο του Surrey. Είναι Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής Ασφάλειας στη Χάγη.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Public Affairs and Power: Essays in a Time of Fear", "Everything Flows: Essays on Public Affairs and Change" και "Challenge & Response: Essays on Public Affairs & Transparency", "The Future of Public Trust: Public Affairs in a Time of Crisis".

Ομιλητές

Daniel Gueguen Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στο European Lobbying, σημαντικότατος αρθρογράφος του Ευρωπαϊκού πολιτικού τύπου, πετυχημένος συγγραφέας τα βιβλία του οποίου έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, διακεκριμένος καθηγητής σε πανεπιστήμια, o Daniel Gueguen έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του Corporate Lobbying.
Tom Spencer Επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, πολιτικός, ακτιβιστής, συγγραφέας. Στην πολυετή και πολύπλευρη καριέρα του, ο βρετανός Tom Spencer έχει συνθέσει γνώση και εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ως διαφημιστής, εργάσθηκε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες πολιτικές και προϊοντικές καμπάνιες, όπως το «Britain in Europe» του 1975 και η καμπάνια της «Guinness» για την J Walter Thompson. Ως πολιτικός, υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επί σειρά ετών. Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Foreign Affairs, Human Rights και Defence Policy του Ευρωκοινοβουλίου.
Γρηγόρης Αντωνιάδης Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι μέλος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS S.A. από το 1984, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του National Communications και Media Director καθώς επίσης κατέχει και τον τίτλο του Vice President στο Συμβούλιο της εταιρίας. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος).
Παναγιώτης Βεργής Από το 2008 εργάζεται στο τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων της Coca-Cola Hellenic, το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο από αναγνωρισμένους φορείς όπως το Institutional Investor magazine, EXTEL-Thomson και η Capital Link.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team