Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 PARK Hotel Athens

Γρηγόρης Αντωνιάδης

Επικεφαλής Επικοινωνίας, Unilever Hellas

Γρηγόρης Αντωνιάδης
Γρηγόρης Αντωνιάδης

Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι μέλος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS S.A. από το 1984, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του National Communications και Media Director καθώς επίσης κατέχει και τον τίτλο του Vice President στο Συμβούλιο της εταιρίας. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος).

Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, όπου απέκτησε M.Sc. in Economics από το Leeds University ως υπότροφος του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Προσλήφθηκε στην Εταιρεία ΕΛΑΪΣ -UΝILEVER το 1984. Εργάσθηκε μέχρι το 1997 σε διάφορα τμήματα όπως Τμήμα Αγορών, Τμήμα Πωλήσεων και Marketing, καθώς και στη Unilever Ιταλίας.

Το 1998 προήχθη σε Marketing Director και μέλος του Δ.Σ., το δε 2000 ανέλαβε Business Unit Director.

Tο 2002 και μέχρι σήμερα, εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Ομίλου Εταιρειών Unilever στην Ελλάδα και συνεχίζει να συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της ενοποιημένης πλέον εταιρίας.

Από το Νοέμβριο του 2006 έως και τον Μάρτιο 2007, ο Γρηγόρης μετατέθηκε κατόπιν πρόσκλησης, για συγκεκριμένη περίοδο, στα κεντρικά της εταιρείας στο Rotterdam, όπου ανέλαβε τα καθήκοντα του Vice President Communications Europe, παράλληλα δε ήταν μέλος του Δ.Σ. της Unilever Ευρώπης.

Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), του ΕΒΕΠ (Ελληνικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό.

Ομιλητές

Daniel Gueguen Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στο European Lobbying, σημαντικότατος αρθρογράφος του Ευρωπαϊκού πολιτικού τύπου, πετυχημένος συγγραφέας τα βιβλία του οποίου έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, διακεκριμένος καθηγητής σε πανεπιστήμια, o Daniel Gueguen έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του Corporate Lobbying.
Tom Spencer Επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, πολιτικός, ακτιβιστής, συγγραφέας. Στην πολυετή και πολύπλευρη καριέρα του, ο βρετανός Tom Spencer έχει συνθέσει γνώση και εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ως διαφημιστής, εργάσθηκε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες πολιτικές και προϊοντικές καμπάνιες, όπως το «Britain in Europe» του 1975 και η καμπάνια της «Guinness» για την J Walter Thompson. Ως πολιτικός, υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επί σειρά ετών. Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Foreign Affairs, Human Rights και Defence Policy του Ευρωκοινοβουλίου.
Γρηγόρης Αντωνιάδης Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι μέλος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS S.A. από το 1984, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του National Communications και Media Director καθώς επίσης κατέχει και τον τίτλο του Vice President στο Συμβούλιο της εταιρίας. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος).
Παναγιώτης Βεργής Από το 2008 εργάζεται στο τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων της Coca-Cola Hellenic, το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο από αναγνωρισμένους φορείς όπως το Institutional Investor magazine, EXTEL-Thomson και η Capital Link.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team