Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Είσοδος Χρήστη

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 PARK Hotel Athens

Ομιλητές

Ομιλητές

Daniel Gueguen Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στο European Lobbying, σημαντικότατος αρθρογράφος του Ευρωπαϊκού πολιτικού τύπου, πετυχημένος συγγραφέας τα βιβλία του οποίου έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, διακεκριμένος καθηγητής σε πανεπιστήμια, o Daniel Gueguen έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του Corporate Lobbying.
Tom Spencer Επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, πολιτικός, ακτιβιστής, συγγραφέας. Στην πολυετή και πολύπλευρη καριέρα του, ο βρετανός Tom Spencer έχει συνθέσει γνώση και εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ως διαφημιστής, εργάσθηκε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες πολιτικές και προϊοντικές καμπάνιες, όπως το «Britain in Europe» του 1975 και η καμπάνια της «Guinness» για την J Walter Thompson. Ως πολιτικός, υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επί σειρά ετών. Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Foreign Affairs, Human Rights και Defence Policy του Ευρωκοινοβουλίου.
Γρηγόρης Αντωνιάδης Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι μέλος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS S.A. από το 1984, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του National Communications και Media Director καθώς επίσης κατέχει και τον τίτλο του Vice President στο Συμβούλιο της εταιρίας. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος).
Παναγιώτης Βεργής Από το 2008 εργάζεται στο τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων της Coca-Cola Hellenic, το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο από αναγνωρισμένους φορείς όπως το Institutional Investor magazine, EXTEL-Thomson και η Capital Link.
Αγγελική Παπαδοπούλου Το 2009 εγκατέλειψε το χώρο των εκδόσεων για να αναλάβει την ευθύνη των Εταιρικών Υποθέσεων για τη Nestlé Ελλάς. Είναι μέλος στην Ομάδα Καταναλωτή του ΣΕΒ, και συμμετέχει στη Διοικούσα Επιτροπή του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ.Σπούδασε δημοσιογραφία στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Lillian Phillips Η Lillian Phillips ανέλαβε στην Frigoglass καθήκοντα Head of Corporate Communications το 2009, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις επικοινωνιακές ενέργειες προς όλους τους stakeholders, στο πλαίσιο της διεθνούς δραστηριότητας της εταιρείας. Στην ευθύνη της συγκαταλέγονται επίσης τα θέματα brand equity building και reputation. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Frigoglass in 2002, ως Investor Relations Manager.
Συντονισμός Panel Discussion Μίνα Βαλαβάνη Σήμερα είναι Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με τα MME για την Unilever στην Ελλάδα.
Συμμετέχει σε πάνελ Δροσιά Καρδάση Η Δροσιά Καρδάση είναι μέλος του Ομίλου Εταιριών Interamerican από το 1990 μέχρι σήμερα, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα.

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team