Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Είσοδος Χρήστη

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 PARK Hotel Athens

Daniel Gueguen

Chairman, CLAN Public Affairs & European Training Institute (ETI)

Daniel Gueguen
Daniel Gueguen

O Daniel Gueguen είναι ιδρυτής και CEO της CLAN Public Affairs, Πρόεδρος του European Training Institute (ETI), Αντιπρόεδρος του Europe Information Service Board (EIS) και Μέλος του Supervisory Board του ESL & Network Group.

Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του και πριν την ίδρυση της CLAN Public Affairs, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Ζάχαρης, Γενικός Γραμματέας της COPA-COPEGA, η οποία εκπροσωπεί τα ευρωπαϊκά συνδικάτα αγροτών στις Βρυξέλες, Βοηθός Γενικού Γραμματέα της Groupe Sablières de la Seine - Béton de Paris (Lafarge Group). Αποτέλεσμα της πλούσιας αυτής διαδρομής, υπήρξε ένα έντονο συγγραφικό έργο: Μεταξύ των 15 βιβλίων που έχει εκδόσει συγκαταλέγονται ο «Πρακτικός οδηγός στο λαβύρινθο της ΕΕ», που έχει μεταφρασθεί σε 20 γλώσσες και τα «European Lobbying», «Comitology – Hijacking European Power?».

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ο Daniel Gueguen είναι σήμερα Λέκτορας στο Université Libre de Bruxelles (ULB) (European Affairs Masters' degree) και Λέκτορας στο Harvard University, INSEAD, HEC MBA executive programme, College of Europe.

Ομιλητές

Daniel Gueguen Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στο European Lobbying, σημαντικότατος αρθρογράφος του Ευρωπαϊκού πολιτικού τύπου, πετυχημένος συγγραφέας τα βιβλία του οποίου έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, διακεκριμένος καθηγητής σε πανεπιστήμια, o Daniel Gueguen έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του Corporate Lobbying.
Tom Spencer Επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, πολιτικός, ακτιβιστής, συγγραφέας. Στην πολυετή και πολύπλευρη καριέρα του, ο βρετανός Tom Spencer έχει συνθέσει γνώση και εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ως διαφημιστής, εργάσθηκε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες πολιτικές και προϊοντικές καμπάνιες, όπως το «Britain in Europe» του 1975 και η καμπάνια της «Guinness» για την J Walter Thompson. Ως πολιτικός, υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επί σειρά ετών. Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Foreign Affairs, Human Rights και Defence Policy του Ευρωκοινοβουλίου.
Γρηγόρης Αντωνιάδης Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι μέλος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS S.A. από το 1984, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του National Communications και Media Director καθώς επίσης κατέχει και τον τίτλο του Vice President στο Συμβούλιο της εταιρίας. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος).
Παναγιώτης Βεργής Από το 2008 εργάζεται στο τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων της Coca-Cola Hellenic, το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο από αναγνωρισμένους φορείς όπως το Institutional Investor magazine, EXTEL-Thomson και η Capital Link.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team